Noella's Cyber Nation - Bet You Can'T Eat Noella.

Bra att vara extra noga

Ja man ska se till att vara noga när man köper sig ett nytt hem, man vill ju att det ska bli så bra som möjligt och att det inte blir några större problem längre fram för ett fel som man inte såg i början. Så det är jätte bra att användas av något som heter överlåtelsebesiktning så att man vet att det blir så bra det bara kan bli.

Ja det är ju så mysigt speciellt den här tiden på året att bo i hus och man förstår att fler och fler vill skatta hus. Det skulle jag också vilja. Det vore trevligt med ett litet hus behöver inte var stort eller så. Bara att man får ha sitt egna lilla krypin och att få ha en liten trädgård det är ju super mysigt.

Mycket som man vill ha

Ja det finns verkligen mycket som man vill ha och det är ju väldigt bra om man kan få det men om inte å finns det ändå massor med fint som ma kan få tag på.
Ja det gäller att se möjligheterna och inte begränsningarna, ja det är väl härligt och till och med underbart om man kan tänka så. Då blir det ju helt plötsligt så mycket lättare och världen ser mer positiv ut.
Jaså kan det vara och det är ju toppen. Man vill ju ha ett ställe som man verkligen trivs med och som man mår bra av att komma hem till.
Ja det finns så mycket vacker och fint som man vill ha och det är ju super om man kan få till det. Om man inte har råd med ett hus så kan man ju börja med en liten kolonilott som man kan ta hand om och odla lite saker på, det är något som många tycker är väldigt trevligt och mysigt.