Noella's Cyber Nation - Bet You Can'T Eat Noella.

Sälja bil i Stockholm

Det är inte alltid så lätt att sälja en bil tycker i alla fall jag, jag behöver hjälp med det och jag tycker det är skönt att dom som verkligen kan det och vet hur man gör kan göra det. Ja det är bra att det finns hjälp som man kan få så att man kan få så mycket som möjligt för sin bil som man vill sälja. Ja då är det väldigt bra och man är väldigt tacksam för att man kan få den hjälpen och att det går att göra det på det sättet som man vill och att det ska gå bra och bli som man vill.

Kolla med dom som kan det här med att sälja bilar

Man kan till exempel kolla med Haninge bilpark som kan hjälpa en med att sällar bilen. För det är ju så skönt när man känner att man får den hjälp som man vill och behöver. Då blir det så bra gjort och då kan man fokusera på det som man kan och känner sig bra med det.
Det är ju skönt att ha en bil men man vill ju ha en bil som fungerar och som gör det man vill att den ska göra. Ja det är viktigt att man har en säker bil som fungerar på det sättet som man vill och att det går att använda sig av den. Så man gör väl i att byta bil lite då och då så att man kan få det att bli så som man tycker är bra.

Ja det är ju bra att man kollar och gör service på bilen så att den håller sig bra och söker och att man kan slippa att göra i ordning den så ofta så att man inte behöver se till att det blir så som man vill.